Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Snabb blomning

 

som ett stjärnfall

förändrar

en bild

på himlen

 

förändras allt

i naturen när

den vackraste av blommor

plötsligt står utan kronblad




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-15 09:31



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Och tillväxten
av vidgande
bubblan
på stängeln
bara anar
nytt liv
på gång
2009-06-16

  Gunnar Norrman
Så mognar, utvecklas och förändras vi alla. Men efter blomningen börjar frukten eller bäret att mogna. Och det gläder mig minst lika mycket! Fin dikt!
2009-06-15

  Ronny Berk
så vacker bild, så starkt berörande poesi med naturen som arena !
2009-06-15

  Sturesdotter
tur de kommer igen...
2009-06-15

  Teresia Ridell
Sorgset vackert !
Ja ibland stannar allt upp, förändras o inget blir någonsin detsamma. så fint du skildrat det !
2009-06-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP