Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förra sommaren. 2004.



Väntan

väntar på din sorg
flortunna strimmor
av kärlek
fläckar ditt bröst
rinner ner i en
djungel av svart ludd
levande djur
en gul fjäril fladdrar
över dina ben
en oas av levande
sorg
det levande är
ingens
bara ännu ett tecken
på att det aldrig tar slut
håll mig kvar i drömmen
den svarta mardrömmen
den döende kärleken
ger mig mod




Fri vers av Amirella
Läst 533 gånger
Publicerad 2005-09-26 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella