Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska under moln

det var du
det var jag
vi
under en blå himmel
under molnen som svävade förbi
vi trodde på kärleken
vi hittade varandra under molnens rörelser
vår kärlek är så stor
att molnen formar hjärtan där vi går
du vet inte hur lyckligt jag mår
när jag är med dig
under molnen
där vi ska leva
föralltid
tillsammans
saknar dig så
min älskling!




Fri vers av Emelie Mellbrand
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-15 21:57



Bookmark and Share


  LassO
detta är vackert så man blir avundsjuk nästan, både att kunna skriva så och vara omskriven så
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Emelie Mellbrand
Emelie Mellbrand