Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kallas kärlek




han bedyrade sin kärlek

om och om igen

vad han egentligen ville var en sak

det han ville göra var en annan sak



så sägs det att kvinnor är svåra att förstå...










Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-15 22:23



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
;=))
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP