Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuset

Mörkret faller och kylan tränger sig på
Min kropp är trasig och övergiven

Men genom mina ögon så kommer minnena tillbaka
Minnena från en svunnen tid av lycka och kärlek

En tår faller från min kind och landar på golvet

Som genom ett trollslag har mina tårar av sorg
Förvandlats till tårar av glädje

Glädje över att ha sett dig, glädja över att ha skrattat med dig

Ljuset börjar åter lysa och värmen stiger i mitt hjärta




Fri vers av zyz
Läst 184 gånger
Publicerad 2009-06-16 02:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zyz
zyz