Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar

Jag vill växa
upp ur din famn
Upp ur ditt hjärta
där du sått ett frö
att växa till kärlekens
bräckliga stam

Låt mig få se
dagens ljus
med dina armar omkring
Tillsammans vandrar vi
längs strand, i skog
hör vågorna och vindens sus

Kära;
vi ska känna
det otillåtna
under våra fingrar
Låt oss passera
det mest magnifika
av dina luftslott

Jag kan vara
din fanbärare




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-16 15:57



Bookmark and Share


  Sturesdotter
vackra ord tilll den man håller av
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon