Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyckeln till det vilda

 

 

 

gav

jag dig inte

nyckeln

till mitt   vilda   vackra   vrånga

gav jag inte

koden

till  lusten   friheten   äventyret

åtrån

de vilda lekarnas obegränsade tid

smygande tysta steg bland höga gröna ormbunkar

och

bytet fångade vi då

 

lekfullt

fångade vi harar ekorrar och den vilda örnen

fångade och vårdade

och lät dem flytta in i oss

för att göra våra hjärtan storsinta   ståndaktiga   orädda

göra våra själar

vidsynta   lättsinniga   våghalsiga

och vi samlade

samlade dessa stunder

i grönskimrande öar av frodighet

kärlek kärlek aldrig sinande

kärlek

 

fick du de vida starka vingarna

frasande   smekande  lyftande 

bärande överdådig storhet

över öppet hav

svarta

 

gav jag dig nyckeln till evig frihet

trofasthet

vishet

vit

 

minns bara inte

om

du tog den




Fri vers av Aisha VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-06-17 23:00



Bookmark and Share


    huldran
Mycket vacker dikt med fina metaforer och oväntat slut!
2010-02-02

  Bibbi VIP
Suverän.
2010-01-08

  papessa
fantastisk vackert genomarbetat text, som ger mig känslan av jag flyger, och visst känner man den vilda fria generösa kärleken, erotiken och åtrån, men även sorgen över att inte fått leva ut den, men inte alla är så här modiga....
2009-07-13

  Albert
underbart, absolut!

olikt dig att skriva på detta sätt
men jättefin är den!

Jag tycker förresten om ordet: "underbar",
så jag skriver en gång till:

underbar
2009-06-23

  Suzy med punkterna
Mycket fint skrivet
2009-06-18

    ej medlem längre
Här öppnar du för en helt ny romantisk värld. Men en nyckel behövs. En spännande resa genom dina ord
2009-06-18

  dalida_bl
Fint...*tänker*...
2009-06-17

  issac.a.m
Helt Underbart...
2009-06-17

  Larz Gustafsson VIP
I så fall begick han verkligen ett stort misstag!

En underbar dikt, Aisha.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP