Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

valnötter


Valnötter i min hand kan vara så svåra att knäcka
Den bitterljuva undertonen av dess existens

Ger mig njutning




Fri vers av beam72
Läst 337 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-16 20:03



Bookmark and Share


  berxper
Jag tycker om dubbelbetydelsen i dikten! Spännande att läsa.
2009-06-16

  etthjärtaäralltidrött
Dett vill jag läsa många gånger...
2009-06-16

  Sturesdotter
Ger mig associationer till livets gåta och gåvor..
fint...och jag fullkomligt älskar denna nöt
2009-06-16
  > Nästa text
< Föregående

beam72
beam72