Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till slut kommer det att bli lugnt även för mig


INOM KÄNNER JAG ALLT BLIR BRA TILL SLUT

Mitt i röran jag har omkring mig
både fysiskt och psykiskt

stannar jag upp

Tänker efter känner inom mig
det jag gör nu

är rätt

Rätt mot mig själv, min själ
och min kropp

mitt hjärta

Det som är och känns så arbetsamt
nu, kommer till slut att bli till glädje

ett nytt liv

Längtar efter att få sitta på min
uteplats, läsa, lösa korsord skriva
njuta av blommorna fåglarna

och livet

Jag är glad att jag vågade fatta
beslutet att flytta, trots att jag
vet hur mycket det är att göra

jag är tacksam

Så glad jag är, att det just blev den
här lägenheten, med den underbara
uteplatsen




anits 17 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-06-17 00:38



Bookmark and Share


  Maria T
Jag önskar dig allt gott i ditt nya hem
2009-06-20

  Eaglemountains VIP
Det blir bra, Du får snart belöning för allt Ditt arbete! Vackert och längtansfullt skrivet.
2009-06-19

    sunnanvind
Klart det blir bättre! Önskar jag bodde närmre, då hade jag kommit över på en kopp kaffe!;)
2009-06-17

  Lars Hedlin
Härlig känsla...
2009-06-17

    sajo
Ja efter en flytt det är då det verkligen känns så underbart skönt.

Tänk att få kunna gå rakt ut på en uteplats och njuta av planterade blommor på din alldeles egna oas vid din lägenhet
där du när du flyttat klart finner ro
och känner att här vill jag länge bo
2009-06-17

  Larz Gustafsson VIP
Må Herren välsigna dig med kraft!
Kraft genom glädje.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP