Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pank!

Så enkelt att bli av med somliga, bara be dom betala notan! Då piper dom iväg utan spår, utan dammoln, utan en enda repa i tillvarons fasad, borta!
Jag kommer totalt av mig ur mitt hulkande sorgespel, va fan?!? Det var inte värre än så? jag borde ha insett, det handlade bara strikt om att utnyttja, att leva på, att hoppa på andras uppbyggda sockerhögar av välvilja! Nu finns inget att hoppa på, jag är pank! Och vips är han totalt borta!
Han efterlämnar inte ens tomhet... bara lättnad.
Man klarar sig gud så bra, utan somliga!




Övriga genrer av Inger Eriksson
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-17 09:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håller med! Det finns många människor man klarar sig utan. Det gäller att komma till den där punkten då man törs klara sig själv. Då förstår man plötsligt att det egna sällskapet kanske inte är så tokigt ändå. Iaf så finns det sämre sällskap än det egna. Det är iaf min erfarenhet. Och visst finns det större problem än pank? Även om det inte heller alltid är så skoj. Tack för finfin text!
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson