Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarlinne

Sommarluften framkittlande
sinnenas visor
närmare kommer alla dofter
i ljumma vindar.

Och vaggvisor om kvällen
sjunger i örat som lyssnar
på sommaren
en kort tid.

Som en dröm
berikar oss med minnen
värmer, tröstar, vänslas
med sinnet.

Sommaren är fulländad
sträcker sig fram behagfullt, milt
som givmilda händer
till oss..
klädda i sommarlinnen
lätta mot hud där sol trängt in
och uppfyllda med sommar.






Fri vers av Inger Eriksson
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-03 11:11



Bookmark and Share


  PPQ
härlig text precis vad man behöver en måndag
2010-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson