Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss mig

kyss... mig
som fjällbäckens vatten
kysser kring stenar
i skimmrande klarhet
aldrig stilla
av ljus silat och
dunkelt bottenmörkt
himlen speglad
i varje virvel
din kyss...




Fri vers av Inger Eriksson
Läst 422 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-08-26 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
superfin
2009-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson