Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära förvirringen

Där eljest och utom
att innan
det blev sagt
för´n det blir gjort
han stod och väntade henne.

Bara springan
till upptakt
och hurusom
helst
ville han ha henne.

Tu kunde bli
om två
blev par
allenast som
hon skulle komma idag.
Skulle hon komma idag?

Klockans slag
bussens spår
avdunstande pussar i solen
våta strumpor
våta skor
och väntar henne

Molntäckespricka
smsad längtan
obesvar, bara besvär
slutar det
i lycka?
kanske i helgen.




Övriga genrer av Inger Eriksson
Läst 391 gånger
Publicerad 2009-09-25 10:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson