Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gångarter genom livet

Trött släpar fram med så tunga steg

pigg dansar polka på stigen

vetgirg kryper med näsan i backen

och

drömmaren seglar oberörd förbi




Fri vers av Inger Eriksson
Läst 439 gånger
Publicerad 2010-05-16 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inger Eriksson
Inger Eriksson