Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om...


Om jag kunde göra ett tecken

men tänk om det inte blev du som såg

Och tänk om det var nån annan som tecknade


Tänk om det var några andra som träffades?!






Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 208 gånger
Publicerad 2009-06-17 16:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP