Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

general

kliver nu ut

ur zonen

där vi varit

landsförvisade

på order av

en ansiktslös uniform


på dess axel sitter ett märke

av högsta grad





Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 162 gånger
Publicerad 2009-06-17 22:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Streck och stjärnor istället för hjärnor.
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon