Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dunkelhets ljus


I n d i g o






åter till stoft
från himmels höga skyar
djupt ner i lavas brännande
förtärande eld

omdanande ämnen
till nya strofer
ämnade att ljuda
levande sjuda



som en sömngångare
söker riktning
famlar blint
finner - intet -



enda vägen
som leder vidare
visar sig vara
allt som ryms
i ett vaket sinne

öppnar dörrar
som synts låsta



genom att upplåta
det krampaktiga taget
omkring trodda sanningar

uppenbarar sig
det levande frö
som kan föra framåt
upp
mot en inre rymd


med fötter stadigt på jorden








Fri vers av Sunlight
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sunlight
Sunlight