Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bara säga hejdå ett tag

 

Tro inte att jag inte vill vara er vän

Tro inte att jag inte vill läsa era fina texter

Tro ingenting i den vägen......

 

Jag måste iväg till sjukhus

Om jag blir kvar vet ju ingen i dagens vårdsverige

Vårdcentralen drar ut på lidandet för länge

Orkar inte mer

Så tänk på mig

För jag kämpar för att snart vara tillbaks - i bättre skick!

 

KRAM TILL ER ALLA

Ulla




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-18 13:41



Bookmark and Share


  ~~*MariamAurore*~~
tänker på dig med

kram
2009-06-20

  Annie b'larsson VIP
Tänker på dig Ulla, det vet du!
2009-06-19

  Mr Lindemann VIP
Vi är sköra barn som vistas i mörker och vi önskar att ljuset när våra sinnen

Då är jag är den som darrar då du
inte kan ta dig hem
För jag är den som kämpar
med känslor om att bevara dig än
Ty jag är kärleken som rimmar på vän
2009-06-18

  Sara Boström
Lycka till Ulla!
/ Sara
2009-06-18

  * Ammi *
stora kramen till dig rosenvännen!
2009-06-18

    Erika H
Och en stor kram tillbaka.

Lycka till. Må du snart må bättre igen.
2009-06-18

  Eaglemountains VIP
Jag önskar att Du kommer tillbaka fort,
och säger hej och på återseende min vän
Jag kommer att sakna Dig

Kramar från vännen Ted
2009-06-18

  Gunilla VIP
Vi önskar och hoppas på det bästa!
Kram till dig!
2009-06-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Kära nån!
Vi hoppas och ber
att allting ordnar
sig för Dig!
*********
2009-06-18

  Njord
Hoppas det blir bra så du kan komma tillbaks hit snart igen,
Glad midsommar trots allt
2009-06-18

  Fånga dagen
Då önskar jag dig allt gott hoppas du får hjälp med kropp och själ
Anna-Karin
2009-06-18

  Lotti
kram på dig
2009-06-18

    Melona
kram moster.
hoppas det lättar.
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP