Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från huvudet till hjärtat


Andas liv

till kroppens klarhet


landar stillhet

ur öppna sinnen


spegelblanka ögon

leker livets rörelse



rensas

grumlig hjärna




Fri vers av livsdans
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-18 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans