Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på lågorna...

 

 

 

...har jag installerat golvvärme

 

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-11-11 08:16



Bookmark and Share


  sulimaa
Skönt för kalla fötter ...jag tar raggsockor...
2009-11-11

  karenina VIP
jag är inget fan av nymodigheter men jag är benägen att hålla med ;-)
2009-11-11

  Junitvillingen
Det gjorde du rätt i;-)))
2009-11-11

  etthjärtaäralltidrött
Klokt! Låter vänskapligt och skönt :)
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar