Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vara...

jag vill vara...

en blommande äng
där blommorna blommar
och bina surrar

en blommande blomma
med kronblad
och själk så vacker
att vem som hälst skulle älska dens skönhet

jag vill vara..

ett barn som leker
skrattar och är lycklig

jag vill vara...

en film
som bara fortsäter och fortsätter
men ändå slutar lyckligt

jag vill vara...

en gamal tant
som har varit med om mycket
men ändå älskar livet

jag vill vara..

en fjärill
som kan flyga fritt
och göra världen vackrare med dess underbara färger

jag vill vara...

en pojke och en flicka
ny kära


jag vill vara...

ett spel
med reglen att alla är vinnare

jag vill vara...

ett träd
som växer sig stark
och lever i hundratals år

jag vill vara...

en plats
där man kan känna sig trygg

jag vill vara...

ett leende
som alla älskar och som berör

jag vill vara...

en sång
som sjungs från hjärtat

jag vill vara...

vågorna på havet
som rullar in över stranden

jag vill vara...

ett ljus som lysser upp i natten




jag vill vara...







...men kommer jag någonsin få bli?




Övriga genrer av ingen
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-18 23:11



Bookmark and Share


  Sonia
vacker!
2009-07-22

  Miss Mod
Du är redan!!
2009-07-14

    eva m h
Vackra längtansdrömmar

Ge inte upp dina drömmar
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

ingen
ingen