Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIDSOMMAR

Har du sol eller regn hos dig

Är du ensam eller har många
vänner hos dig

Ska du dansa runt midsommarstången
eller inte

Blir sill och färsk potatis din måltid idag
kanske jordgubbar glass elle grädde
en efterrätt du kommer att njuta av

Kommer du att stanna uppe hela natten
plocka sju sorters blommor, lägga dom
under kudden, sedan hoppa över sju
gärdsgårdar

Du kanske är trött vill lägga dig tidigt
sova och drömma vackra drömmar

Till alla er poeter vad ni än kommer att
göra denna midsommarafon, önskar jag
er alla

GLAD OCH TREVLIG MIDSOMMAR !!!!!



anits 19 juni 2009






Fri vers av anits VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-19 10:14



Bookmark and Share


  Maria T
Vacker midsommarpoesi
2009-06-20

  Ronny Berk
en vältänkt och värformulerad midsommarhälsning... ja !
2009-06-20

  genni VIP
Åskan for även förbi här i Jkpg....

Trevlig midsommar önskar jag Dig.
2009-06-19

  aol
jag frun själva sill jordgubbarcider lungt ser gräshavets enorma grönska
glad midsommar till dig
2009-06-19

  Eaglemountains VIP
Jag har mulet, är ensam, har inte varit med på det traditionella midsommarfirandet, ätit hamburgare och ska lägga mig före midnatt men ska drömma vackra drömmar. Tack för denna text och jag önskar DIG EN RIKTIGT FIN FORTSÄTTNING PÅ DENNA MIDSOMMAR!

Kramar från Din vän Ted
2009-06-19

    ej medlem längre
detsamma till dig!
2009-06-19

  Elaine.S VIP
Fina ord från dig med hälsning till alla sorters firare. Önskar dig allt gott denna dag:))
2009-06-19

  Christine Sabel
Detsamma till dig, vi ska äta pizza m familjen och så jordgubbstårta efter..............mmmmmmmmmmmm
2009-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag tar totalt avstånd från det antikristliga midsommarfirandet.
Det är mulet och regnigt här och jag är ensam (trivs bäst så).
Men jag önskar dig en trevlig helg med vila och vederkvickelse från Herren Jesus.
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP