Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sms

Jag skickar sms
utan förstånd
till mig själv,
för att inte känna mig ensam.

Jag svarar med
förstånd,
till mig själv,
för att känna mig ensam




Fri vers av frankeee
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-19 12:24



Bookmark and Share


    Jonathan Ingvarsson Gonzalez
gillar denna
fantastisk!
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

frankeee