Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att söka tjänst på slottet


Bäste herr Snorkråka!

Bäste herr Snorkråka!
Jag skriver till eder för att här om stad ansöka om den tjänst vilken ni så charmant utannonserat i dagbladet. Jag kan sätta min tillträdesdag till omgående, utifall att vi kan enas om det ersättningsanspråk jag framför i förseglad bilaga. Att kaross för de ambulerande uppgifterna, med där till hörande chaufför ingår, tager jag för givet. Förplägnad och drapering synes mig vara föremål för edert magnifika bolags försorg även dessa.

Som referens vill jag ange Greve Silversnorre i vars tjänst jag tjänat i aderton månader.

Vänligen, eder tillgivne-
Agaton Rumpa




Prosa (Prosapoesi) av Tjärkat
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-20 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat