Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balanskonstnär - Ekvilibrist

Skiljelinjer.

Gränsdragningar,

som den mellan

natt och dag.

Vi uppskattar det sköna

först

när vi stirrat djupt ner

i det avskyvärda.

Vad vore din närhet värd

om jag inte vandrat hand

i hand

med ensamheten,

ända tills imorse?

Skiljelinjer.

En gräns mellan människor.

Hur egendomlig vore kärleken

om där inte fanns ett motstånd,

i form av

hat?


Trippar med lätta steg

över en linje

som skiljer oss åt.


Balanserar.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 148 gånger
Publicerad 2009-06-20 22:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Farligt dock att stirra ned i det avskyvärda eftersom det kan stirra tillbaka.
Men jag håller med dig i sak.
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon