Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och nu

Svettig

av att dansa i sommarsolen

kände jag mig
törstig och vacker


Frusen

av att vänta i höstvinden

känner jag mig
stel och gammal



Snart kommer vintern




Fri vers av desperado
Läst 323 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-27 23:47



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Fantastiskt snyggt om olika årstider och känslorna som bringas..som tur är så kommer inte vintern snart..utan ssssoooommmmaren!!!!applåder!!!
2008-04-24

    Mejja
Årstiderna samlade på annat vis och i annat perspektiv. Gillas skarpt!
2005-09-28

  Smultris
Detta gillar jag mycket...

Väldans mycket...
2005-09-27
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado