Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupaste lycka

Jag blickar bort mot din ryggtavla
Du är djupt koncentrerad
Uppslukad i din egen värld
Dina tankar är inte hos mig
utan någon helt annanstans

Genom alla ensamma år
är det få saker som jag längtat
efter så mycket som just detta
Att kunna vara ihop i gemenskap
utan att ägna varandra en endaste tanke





Övriga genrer av leelee
Läst 326 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2009-06-21 15:42



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket fint,

skönt att bara få vara.

Gillar dina dikter.
2009-06-25

    ej medlem längre
Mycken vishet i denna text. När två människor kan känna sig fria med varandra ... ge varandra utrymme och tillit ... och inte vara krävande, beroende ... vakande ... oroliga ... Då finns förutsättningar till ngt riktigt bra
2009-06-24

  Lars Hedlin
Närvaro utan ord.....
2009-06-22

  erkki
Ja, närhet har sina egna kvaliteter. Verkligen.
2009-06-21

  Miss Mod
Här fångade Du själva drömmen!
2009-06-21

  Epione VIP
Ja djupaste lycka är vetskapen om detta..detta genuina och fina.
Enkla korta rader som berättar en hel bok.
Bokmärke och applåd..
2009-06-21

  walborg
Så himla fint Du beskriver just den djupa tilliten som bara finns där, utan att man hela tiden behöver fokusera och prata och stycka sönder tiden med onödiga bekräftelser. Man läser varandra på djupet och då blir inte resten så viktigt längre ...
2009-06-21

  Johan Bergstjärna VIP
Ja det är lycka! : )
2009-06-21

  Water VIP
Tänker på bibelcitatet...Man och kvinna ska bli ett kött
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

leelee