Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är det sant att förnekelse är bästa försvar? hur många har inte förträngt sina känslor?


Förnekelse



De förträngda minnena,
behöver komma upp,
granskas på ytan,
men även grundligt.
De bortglömda tankarna,
skapar mardrömmar,
bildar hallunicationer,
ger sömnsvårigheter.
Det osagda,
det osedda,
måste ses med klarhet,
måste visas respekt.
De förträngda minnena,
gör det svårt att andas.




Fri vers av Julia dahlgren
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-06-21 17:54



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
dom sista 2 raderna berör mycket... Vet inte om jag håller med om dom 2 första... =/ Gjorde det förr men inte längre. Men väl poetat!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Julia dahlgren
Julia dahlgren