inspirerad av en dikt av Dan Andersson" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av en dikt av Dan Andersson



Möten

 

 

Jag lyckas alltid fastna för dem,
som har den hårdaste bakgrunden,
de som kämpat mot pest och kolera,
överlevt alla motgångar.
Jag lyckas alltid få dem nära,
ge dem en stund av lycka,
sprida lite glädje i det gråa livet.
Jag lyckas alltid trösta andra,
men glömmer mig själv,
tills det är för sent,
tills det gått för långt.



Fri vers av Julia dahlgren
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-21 17:55



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
bravo! skulle dock stryka den sista raden om det var min text (men det är det ju inte!)... Den blir liksom lite overkill... Men bra i sin helhet!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Julia dahlgren
Julia dahlgren