Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädsla för närhet...


de tre orden

tänk att tre små ord kan vara så svåra att uttala
tänk att de kan ge ångest och illamående
hur mycket de än vill sägas
de går inte få ur sig
hur kan de skrämma så?
de tre små orden




Fri vers av Julia dahlgren
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-06 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia dahlgren
Julia dahlgren