ibland kan inte ens solen få en att vilja ta sig ur sängen..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland kan inte ens solen få en att vilja ta sig ur sängen...



Trotsa solen


 
Idag skiner solen,
efter flera dagars regn.
Sommaren har kännts evig,
rolig, äventyrlig, lärorik.
Trots solens strålar genom fönstret,
vill jag inte gå ut.
Något hindrar mig,
jag orkar inte möta solen idag.
Solens strålar gör mig påmind om något,
jag orkar inte bli påmind idag.
Jag stannar inne idag,
trots att solen skiner.




Fri vers av Julia dahlgren
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-21 17:56



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
känner igen känslan... verkligen. Välformulerat!
2009-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Julia dahlgren
Julia dahlgren