Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djupt vatten

som att hitta någonting extra gott

i den mörkaste vrå

en törstsläckare;

det är high-noon,

vid sommarmånaderna flyter vi runt

på en söt, besynnerlig,

fukt


lättar mitt hjärta för en

främling

när allt jag vill ha

är att stå

lutad mot den starkaste granit


drar handen genom vattnet

hon fiskar i mitt känsloliv

det smakar socker,

det som du stryker på min panna


tills nu

har det legat där

på ett betryggande djup.




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-21 18:33



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Utlämnad och sårbar; men stark...som vågar erkänna!
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon