Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

our love


Utanför tiden balanserar din skugga,
älskar optimalt med döden,

kysser din skepnad denna morgon,
ser dina ögon betrakta sanningen - ditt sköte glänser efter kärleksakten,

är du kärleken,
kan vi älska såren i varandras själar,

en barriär av tid synes ej förhasta dagen,
ljuset reflekteras i ditt blonda hår,

minns kyssen jag gav dig,
och känner sanningen,

tror att du älskar mig inom rimlig tid,

bortom horisonten ekar kärleken,
den är färgad av det osagda,

det som fick oss att falla,
väck ej förståndet,

kom så älskar
vi hejdlöst i natten,

bortom alla tvivel kysser du min saknad,
jag har bränmärkt dig som min,


du väntar för att aldrig glömma det som blir - våran kärlek....






Fri vers av peter markurth
Läst 297 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2009-06-22 07:26



Bookmark and Share


  Sonja Sidorow Lapington
Och...som alltid berör du...ditt formspråk och känsla delar jag i min värld.
Sonjasophia
2009-06-23

  -Ulla Tilemo- VIP
Det osagda ska inte finnas. Jag vet att det led jag mest av när min älskade hämtades av evigheten. Det som aldrig sades.....
2009-06-22

  Suzy med punkterna
Väntan kan bli så lång att man aldrig får chansen att glömma ens.
Vackert poetat
2009-06-22

    ej medlem längre
så naket så vågat så fint.måste bara säga att du är min favorit på
detta forum. oerhörd hög klass på dina dikter. m.v.h jimmy
åhrman.
2009-06-22

  Sturesdotter
bortom horisonten ekar kärleken,
den är färgad av det osagda,

allt osagt som finns mellan människor
så synd att det inte sägs!
2009-06-22

    Burre
Glimmande!
2009-06-22

  Peter Jr Eriksson
Beauty !
2009-06-22

  blaite
Vackert..
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth