Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...eller en sista kyss


Myggbruden 2

Jag surrar i ditt öra, men du ingenting hör
svassar runt din kropp, ditt skinn mig förför

balettlandar så graciöst på din lena arm
din doft är så god, din hud så varm

borrar mig in en bit under skinnet
vill ta med mig en bit till att göda minnet

lyfter sedan om än tung i kropp och själ
måste lämna dig nu, min älskade farväl

och se, jag tror du vinkar mig adieu nu
dina händer applåderar, vill mig klappa ju

adieau min älsk...








Fri vers av prima donna
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-06-22 12:05



Bookmark and Share


  LassO
du kanske inte är myggbjuden
2009-07-07

    ej medlem längre
Dödlig kärlek! Bra skrivet!
2009-06-29

    Burre
hehe underbar!!
2009-06-22

  Alfie M
Vilken sinnlig dikt - man känner verkligen myggvingarna dansa över huden. Och rolig! Slutet är väldigt bra.
2009-06-22

  SecretGardenofLotta
Vilket härligt slut!
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

prima donna