Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skrattar alltid





Jag slösar


konster


i ett


tomt


cirkustält



Marionett


trådarna


smärtar



Mamma säger


att den röda


näsan


klär mig



Pappa drar


onödigt


hårt i


trådarna



De skrattar


alltid åt


mig



De säger att


jag inte är


något annat


än deras


lilla


clown




Fri vers av blaite
Läst 333 gånger och applåderad av 32 personer
Publicerad 2009-06-22 13:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilka känslor
vilka bilder
jag beundrar detta enkla sätt att skriva
river i djupet av mitt hjärta
underbart!
2009-06-23

  Lilla My* VIP
Sorglig text som får tiden att stanna upp här!
2009-06-23

  Sanningsägaren VIP
ja det smärtar att läsa dina ord
du berör
TACK!
2009-06-22

  Cosmic Johanna
starka bilder och känslor,

genom de roller som tilldelas oss.
2009-06-22

  Sturesdotter
som ett barn ofta känner det
och vuxna som hålls i järngrepp..som ett barn
2009-06-22

  Suzy med punkterna
Ruskigt bra skrivet
2009-06-22

    resilient
men en bra sådan, tamejfan. Och om man får välja mellan alla andra skumma roller som familjer tilldelar varandra så är clownen inte den sämsta. Man kan ju också bli tapetblomma, syndabock, sjuk eller...äckligt duktig.

Du beskriver det så bra.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite