Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provocerad


Utan känsla för vila

i mötet


pressas andan

ur själen



kvar lämnas

urvriden kropp

och ett ensamt

gråtande

hjärta




Fri vers av livsdans
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-22 21:22



Bookmark and Share


  Den outtalade
Den grymma sanningen...

... fångad i några vackra rader
2009-06-27

  Cosmic Johanna
Aj det gör ont genom skärmen,

dessa ord är som pilar,

applåderar styrkan i din penna.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

livsdans
livsdans