Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har det ju bra



Ont eller inte


skitsamma


du lät


bra



Du fejkade


skjortan


av grannarna




De bjöd


mig på


en cigg


och tacka


för igår



Jag sa att


det var


din förtjänst




Gråter du


varför det



Jag har


det ju


bra




Fri vers av blaite
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-06-23 00:09



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson VIP
fejk eller inte

I'm done...
2009-06-28

  Suzy med punkterna
Blir lika tagen och fascinerad varje gång......en ordmästare är du
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite