Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jasså du sängvätaren...


Hån

Fingal Sakarias Trehörning var en fruktad man.
Inte av den anledning att han var ett levande hot om fysiskt våld eller råbarkade utskällningar, nej här serverades en raljant pik som inledde förfarandet. Ett förfarande som sedermera övergick i tvetydiga hån.
De flesta bär omkring en liten knäck i sin självkänsla, och just där siktade Fingal Sakarias Trehörning in sin verbala värjstöt. Traktens slagskämpar och busar vågade inte spöa upp trehörningen av den anledningen, att träffsäkra stötar mot de ömmaste av punkter var det sista dessa rå-skinn ville kännas vid. Så oantastad kunde Fingal Sakarias vandra mellan tull-stationen och lanthandeln. Man kan säga att han hade känslan för att se och avslöja människors trauman, komplex och ömma tår. En förmåga han använde på ett djävulskt vis.
Hån ligger i hans natur.
Hån ligger även i Årjängs kommun.




Fri vers av Tjärkat
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-23 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kul text detta här!
2009-06-23

  Peter Matsa
Ja, såna träffar man på då och då :)
Men de brukar själva ha sådana, trots höga murar

Kul text
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Tjärkat
Tjärkat