Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det känns så skönt att våga göra, det man inte tror sig våga


JAG STÅR MITT I RÖRAN

Jag står mitt i röran

Stannar upp

Känner längtan

Längtan till det nya



Jag står mitt i röran

Längtar bort från det gamla

Går med öppna ögon

In i det nya



Jag står mitt i röran

Stannar upp

Tänker på dig

Jag är glad att jag såg

Såg det jag helst inte ville se

Men jag såg det

Kunde dra mig undan i tid



Jag står mitt i röran

Bland kartonger och blommor

Är glad att jag vågade

Dra mig undan



Jag står mitt i röran

Stannar upp

Känner stor glädje

Inför det nya som väntar





anits 23 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 18:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Störtskön.
2009-06-25

    Madeleine Ågren (Maduska)
Underbar! Så positiv och ljus.
2009-06-25

  Eaglemountains VIP
Ring in det nya .....

Ring ut bekymren, sorgerna och nöden,
och ring den frusna tiden åter varm.
Ring ut till tystnad diktens gatularm,
men ring till sångarhjärtan skaparglöden.

Ur Nyårsklockan (Lord Alfred Tennyson)


Orden slog mig, även om det är en nyårsdikt .....

Men ingen tystnad i dikten - utan skapande .....

Du har skaparglöden i Ditt skrivande, och Du går framåt nu,
Du har ringt ut det gamla snart, bekymmer, sorger - och går
mot det nya .....
2009-06-24

  Maria T
Skönt att du drog dig undan i tid
2009-06-23

  Larz Gustafsson VIP
Ur kaoset skall ordning stiga fram som en Fågel Fenix.
2009-06-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP