Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofärdigt, ord ur luften

Den mentala barriären som ger mig en anledning att avsluta det vi har. En mental barriär. Något jag absolut ej vill förlora, det är du som får min värld att snurra, den mentala barriären att svikta. Jag har gett upp innan jag ens försökt. Jag har kastat bort chansen. Snart orkar jag inte mer. Mina villkor, min vilja. Det är du som är min, itne min egendom, men min kärlek. Jag vill aldrig äga, jag vill vill ge. Jag är här, ta mig, jag är din, inte att äga men att ge till. Ta mig för snart är chansen gången. Den finns en kvinna som är svaret på mina drömmar. Men svaren är aldrig så klara som man tror i naiviteten av nykärheten. Kärleken är stark men ej oförstörbar. Jag står fast men kan falla. Att älska är att våga riskera att falla eller så kvar. I min värld kan jag bjuda in folk på mina egna villkor.




Övriga genrer av T.E.K.
Läst 463 gånger
Publicerad 2005-09-28 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.E.K.
T.E.K.