Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspyor

Jag skakar och förgör
Lämnar spår av tårar och ilska
Vänder allt upp och ner, fram och bak
Ett ord blir fel
snart är likaså livet fel
Skallar gör ropen i mitt huvud
Ett eko av dumheter
som studsar mellan hjärnhalvorna
Som ordspyor det krälar ur mig
Jag ser det, hejdar det ej
Är oförmögen att kontrollera
det jag har inom mig
Känslor som ej får visas
Ett mörkt ställe att ställa undan
Kärleken passar inte där
Kärlek i mörker blir full av krav
Gliringar och missförstånd blir vardagsmat
Kärlek i mörker föder hämndens tårar
Att stänga mig inne gör mig provokativ
En bomb inställd att gå av
Det finns ingen avstängningsknapp
Detonationen är irreversibel
Det kommer att bli en smäll
Ett lugn som efteråt återstår
Vila jag äntligen få
Kontroll, vilja, eftertänksamhet




Fri vers av T.E.K.
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-09-28 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.E.K.
T.E.K.