Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll som den här

Jag sluter mina ögon
hamnar på en gyllene äng
Gräset bränt av solen
Värmen stiger inom mig, utom mig
Du är där, omfamnar mig
Jag ler, du ler, våra läppar
möts i en kyss
Din händer, mig
Mina händer, dig
Kyssen omtumlar och förför
Händer som söker och förgör
Förgör försvar uppsatta av rädsla
Murar som faller
Känslor som firgörs
Du är här i min famn
Min längtan gör dig verklig
Min saknad för dig hit
Min passion gör mig galen




Fri vers av T.E.K.
Läst 606 gånger
Publicerad 2005-09-28 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.E.K.
T.E.K.