Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springer

Springer, fortare och fortare
glömmer allt som hänt.
Ser inget som händer nu
Likgiltig inför allt runt omkring
Känner mig aldrig för
Tänker aldrig med hjärtat
Känslor som sorg, glädje, passion
har försvunnit i farten
Det som kallas kärlek, lust och smärta
har vinden tagit med sig
Det har försvunnit från mig,
mitt starka känsloliv
Jag ser glimtar av det där jag springer
Minns några känslor jag haft
Stannar plötsligt upp och allt hinner ifatt
Allt sköljer över mig samtidigt
Paniken växer hastigt inom mig
Alla minnen, all smärta, all passion
Allt i samma känslovåg
svårt att ta in och mina ben vill iväg
Jag vill springa igen, ifrån allt
Kvicksand, röster överallt, runtomkring
Man kan inte springa från allt, inget
Jag stannar upp och tar itu med vågen
Finner kärleken, sorgen och glädjen




Fri vers av T.E.K.
Läst 525 gånger
Publicerad 2005-09-05 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

T.E.K.
T.E.K.