Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är solen och döden

En kväll hos mig
med nalkande frost och kyla
både innanför och utanför

Den rödhåriga är inte här
Hon är någon annanstans, i något annat liv,
i någon annan stad
Trolleri i min hjärna och fiktiva scenarion som
kanske existerar

Cigaretterna tar aldrig slut
och bekräftelsen duggar inte lika tätt som jag vill
det blir drivkraft i min rymdraket

Jag ska åka till månen
Jag ska till alpha centauri
Jag ska skåda stjärnfall i november och se supernovor i din hjärna
när du äntligen börjar existera

Jag är grön
Jag är kaffe
Jag är filosof
Jag är blivande nobelpristagare
Jag är kär
fast inte i någon specifik

än

Jag lyssnar på experimentell musik
minimalistisk musik
elektrostatisk musik mellan två läppar i åskväder
i kyssväder

Tarotkorten svarar inte ordentligt ikväll
Jag gråter och skrattar
Jag är solen och döden
Jag njuter av orden

Kaoset i mig
Kaoset i orden
Kaoset i ordningen, tankarna, strukturen

Fylliga, drömska, fuktiga, röda, kaotiska läppar

läppar

läppar

säg det högt för dig själv




Fri vers av Spontan
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-23 21:08



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
härlig läsning!
2009-07-03

  Feminaz
Här e minsan en som kan göra konster av ord:)
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Spontan