Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När träden talade



Träden

jag behövde träden

Ån

ångorna från ån



Svepte den bleka åluften

i ett enda andetag

och äntligen talade

de sekelgamla träden:


Ta inte mer från dem, sa träden,

gå; gå långt, långt


Lämna striderna


försök minnas hur det var

när du var träd

och i frid fanns överallt






Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP