Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söt rök

Söt rök förändrade våra sinnen för en stund

Söt rök spred sig ut över vår gröna lund

Söt rök fick oss att se det hela ur ett annat perspektiv

Söt rök fick oss att inse vikten av allt jordeliv


Söt rök fick oss att oskyldigt skratta

Söt rök, hoprullad i en matta

Söt rök, du är hårt kritiserad

Söt rök, dom vill se dig eliminerad




Fri vers av Rasmus Ström
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 03:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rasmus Ström
Rasmus Ström