Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borttappad

.

Hjälp, jag är borttappad

är det någon som letar?




Övriga genrer av Mejja
Läst 894 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2005-09-28 21:03



Bookmark and Share


    carimba
JOOOOO, jag...
2005-10-26

    judas ifrån hemavan
nej ingen i hela världen... och själv är sämste detektiv... men det finns nog hopp... hoppas du finner dig till julhelgen iallafall...
2005-09-29

  Rachel Roth
jag vet åtminstone en...Den som frågar letar...Och vi andra är här och ser
2005-09-29

  madinsane
just så ja. helt marvalous.
2005-09-28

  Amy (F)
jadå det tror jag säkert! :)
2005-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja