Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...på teve? Den gav mig dubbel glädje, liksom.


Såg ni hunden...



Hunden snubblade
så klumpigt bland paketen!

Räddar folk från knark




Övriga genrer av Gunwale VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-25 16:51



Bookmark and Share


  Almagrundet
Såg den och tänkte liknande. Dessa underbara hundar. Kolla och lyssna in följande:

http://www.wimp.com/pianodog

2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP