Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stäng

Jag orkar inte känna mer
det väller upp
och över.

Så ibland måste jag
stänga av allt
bara för att
överleva.




Fri vers av Birfir
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-25 19:52



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Vet precis hur det känns.. Riktigt jobbigt.
Men kämpa på!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir