Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mår så bra idag, vet inte varför dock? :-)


Lättare ben

Vet inte vad som hänt idag

mina ben känns lättare

andetagen likaså

mitt sinne är i harmoni

min själ så lugn, så lugn

jag ler mot mej själv märker jag

Idag är en annan dag

med ett leende på läpparna

tackar jag för livet

som ger mej så mycket


tack........


tack.........


tack..........





Övriga genrer av Glensan
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-25 22:19



Bookmark and Share


  aol
så fint du sätter färg på livsdagar bravo
2009-06-26

    ej medlem längre
Härligt, har en sådan dag jag med! Härlig text!
2009-06-26

  sulimaa
Härligt ...sådana dagar känner man att man lever ...och att man älskar det!! Den här texten gjorde mig glad och på bra humör :)
2009-06-26

  Fånga dagen
Det låter nice
och vilken söt kattunge :)
jag har katt :) har massa bilder på han i min fotoutställning
mvh ak
2009-06-25

    sunny
Carpe diem
2009-06-25

    ej medlem längre
Sådana dagar är underbara och borde inträffa ofta, helst varje dag!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Glensan
Glensan